25 jaar toonaangevend in Nederland
Landelijk meer dan 90 vestigingen
Uniek spaarsysteem & Kidzklup
Proces & Hygiëne keuringen
van 15:30 tot 23:00 open

Proces & Hygiëne Keuringen

Uitgebreide keuringen met als doel om de hygiënische bedrijfsvoering te beoordelen aan de hand van een eigen bedrijfssysteem of volgens een goedgekeurde hygiënecode. Naast een visuele beoordeling van de bedrijfshygiëne, productbehandeling-processing, temperatuurbeheersing worden ook microbiologisch onderzoek van producten en hygiënemetingen uitgevoerd. Van elke keuring wordt met behulp van een eigen rapportagesysteem een uitgebreid en glashelder rapport met bevindingen, beoordelingen, scores en adviezen voor verbetering opgesteld.

Spotchecks

Spotchecks zijn onaangekondigde en anonieme locatiebezoeken waarbij bedrijven op hun ‘iconen van kwaliteit’ worden beoordeeld. Dit zijn bezoeken waarbij de klantbeleving centraal staat, zoals entourage (uitstraling buiten en binnenzijde), servicegraad (hulpvaardigheid, vriendelijkheid, snelheid) en last but not least hygiëne (is het schoon, zijn producten vers en worden producten voldoende koud of warm bewaard) Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om in overleg met de klant specifieke klantgerelateerde onderwerpen in de Spotchecks op te nemen. Rapportage van de resultaten kan in verschillende vormen (handmatig, geprint rapport) echter altijd kort, zakelijk én aan duidelijkheid niets te wensen overlatend. Spotchecks zijn zeer geschikt voor publiekstoegankelijke bedrijven zoals detailhandel, supermarkten, benzinestations, warenhuizen en franchiseorganisaties in retail en horeca-catering.
snackbar-snackpoint-alteveer-gronignen-patat

Onderzoek

In samenwerking met een gekwalificeerd erkend Sterlab laboratorium wordt microbiologisch en chemisch onderzoek uitgevoerd van grondstoffen en producten.

Bestellen? Even bellen!

Zolang wij de door RIVM opgestelde regels naleven mag je weer bij ons eten.  Ook het terras is weer open.

Proces & Hygiëne keuringen 1   Proces & Hygiëne keuringen 2
0599-331390

Onze Maand Toppers!

Bekijk snal weer een greep uit onze nieuwe maandacties folder. Dat wordt weer smullen bij  Snackpoint 't Stoepje in Alteveer!
  • Proces & Hygiëne keuringen 3
  • Proces & Hygiëne keuringen 4
  • Proces & Hygiëne keuringen 5
  • Proces & Hygiëne keuringen 6
  • Proces & Hygiëne keuringen 7

Vertrouwde kwaliteit

 

Uitsluitend topmerken

 

Strenge Hygiëne

 

Vertrouwde kwaliteit

 

Gedegen vakmanschap

 

Unieke kidzklub

 

Snackbar 't Stoepje Alteveer  |  Ptr! Webdesign & Marketing